Definitive Guide yangın kapısı için

Wiki Article

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten daha koca mukavemet ve korozyona metanet sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı yapımında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın direnci: Ivedi çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanoğluın emniyetli tahliyesini esenlamalıdır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız dayanıklı başüstüneğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana göre de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın takkadak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın merdivenleri yangın ile birlikte yığın ve hareket kadar vesair natürel afetlerdede kullanılabilir olması hasebiyle titizlikle korunmalıdır.

Çift kanatlı ivedili çıkış kapıları, auta esaslı açılan ürkü amerikan bar kullanılanarak imal edilerek yangın simultane yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara sahip modeldir.

Firmamız ile yapacağınız ilişkilerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile kanuni zorunlulukları da aritmetik ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Bir mimarida kullanılan şerik merdivenlerden yangın ve başka evgin durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni veya kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri öbür kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir gestaltdadır.

Kapının estetik binası ve ikbal edilen aksesuarların kullanımı fiyatı duraksız olarak etkilemektedir.

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile ilişkin hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm bilgileriyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli elleme ise buna destelı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra eder artışını getirmektedir.

ölçünlü bir evgin çıkış kapısı ekseriya 2000 TL ile 4000 TL ortada değişen bir fiyata sahip olmaktadır. Ancak, kapının yangına dayanıklılığı, gereç kalitesi, boyutu ve öteki özellikleri üzere faktörler fiyatı etkisinde bırakır.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı terk etmelerini sağlar.

Dairesel merdivenin destur verilmediği bölgeler beyninde okul, sağlık kuruluşu bulunur. İnsan kapasitesinin Yangın kapısı istanbul 50 kişiden aşkın başüstüneğu düğün merkezlerinde bile bu merdivenin kullanılmasına mezuniyet verilemez.

Report this wiki page